top of page
IMG-20200107-WA0000.jpg

Elk coachingstraject begint met een intake, een gesprek waarin we bespreken wat er in jouw leven speelt en wat jouw vraag is. Word je gepest op school, of op je werk? Loopt de samenwerking met je collega's stroef? Heb je moeite met veranderingen
op je werk, op school, of in je privéleven?
Kun je de dood van een dierbare geen plek geven?
Wat je omstandigheden ook zijn, wij kijken samen wat jij daarin anders zou willen.
Op basis daarvan maak ik een plan.
En dan gaan we aan de slag!

 

 

INDIVIDUELE SESSIES

Een individuele sessie duurt ongeveer een uur en begint altijd met het verzorgen van het coachpaard (borstelen, hoeven uitkrabben, etc.). Bij een vervolgsessie nemen we ook de tijd om te bespreken wat er de vorige keer gebeurde en wat het effect daarvan op jou was. Daarna gaan we aan de slag in de bak. Na afloop bedanken we het paard en brengen we hem weer naar de paddock of de wei.

Ten slotte bespreken we de oefening kort en maken we een eventuele vervolgafspraak.

Soms heeft jouw vraag te maken met iemand uit je omgeving  - je partner, ouder, broer/zus, collega, dochter/zoon - en zit je samen vast in een bepaald patroon. In dat soort gevallen kun je samen komen en doe je gezamenlijk oefeningen met het coachpaard. Ook een duosessie neemt ongeveer een uur in beslag.

DUOSESSIES/
RELATIETHERAPIE

Screenshot 2020-09-21 at 15.53.19 - Edit

GROEPSESSIES
(max. 8 personen)

Paarden kunnen heel goed  relaties binnen een team, of familie/gezin blootleggen en laten zien hoe je bijvoorbeeld beter kunt samenwerken. Ook leiderschapsvraagstukken kunnen we hierbij onder de loep nemen. Een paard laat namelijk feilloos zien wat jouw opstelling met hem of haar doet. En dat kan leiden tot inzichten m.b.t. jouw eigen omgeving.
Samen kun je zoeken wat het beste bij jou past, waar het evenwicht ligt. 
Een groepssessie duurt meestal zo'n twee uur. 
Bij groepen groter dan 6 personen verzorg ik de sessies samen met een collega-paardencoach.

bottom of page